Att hålla föredrag gör mig varm om hjärtat!

Jag har fått fler och fler förfrågningar om att hålla föredrag, med lite olika inriktningar. Exempelvis så har jag hållit föredrag om skillnader och liknelser i hur man bedriver vård på en traditionell vårdcentral jämfört på en digital vårdgivare, utifrån ett vårdadministrativt perspektiv. Jag har även berättat om min livs resa med utbildningar, anställningar, hur jag projektlett bl.a. uppstart av nya vårdenheter, till att starta eget, med allt vad det innebar.

Under pandemin har de föredrag jag hållit varit helt digitala. Det är ett format som fungerar väl, om man tänker till hur man lägger upp föredraget. Annars håller jag gärna föredrag fysiskt om tillfälle ges.

Jag tycker det är mycket roligt att få dela med mig utav mina erfarenheter och kunskaper; Så jag tar tacksamt emot förfrågningar om föredrag!

2 svar på ”Att hålla föredrag gör mig varm om hjärtat!”

 1. Hej Elin! Jag skulle gärna vilja prata med dig om hur det är att driva ett sådant här typ av företag. Jag är medicinsk sekreterare sedan 18 år tillbaka och intresserad av att starta eget. Skulle du vilja dela med dig lite av din kunskap och erfarenhet kring detta? /med vänlig hälsning Anna Hedestig

  1. Hej Anna,

   Ursäkta sent svar. Dessvärre låg din fråga i ett skräpfilter för godkännande, som jag endast läser sporadiskt när jag underhåller och/eller uppdaterar hemsidan.

   Hör gärna av dig på e-post istället till info@faihidoadministration.se, eller ring mig på 0738-49 46 31.

   Jag hoppas du får en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *